BRAUNSTEIN PILSNER 4,9% - 20 LITER

Serveringsforslag:
En traditionel, forfriskende og velhumlet pilsner, der er som skabt til en god frokost, eller som tørstslukker på en varm sommerdag. Nydes godt afkølet.

Smagsprofil:
Markante bittertoner fra humlen giver en sprød eftersmag, og brygget er i perfekt balance mellem bitterhed og let sødme.
En smuk, lys gylden øl, med en stabil hvid skumkrone. Den klassiske pilsner er frisk, fyldig, harmonisk og forfriskende!.

På lager
SKU
BRAUNSTEIN PILSNER 4,9% - 20 LITER
550,00 kr

Historien:
Med ønsket om at lave et dansk svar på en ægte tjekkisk pilsner, der passer til vores hjemlige ganer, har vores dygtige bryggere eksperimenteret med en bred vifte af humlesorter. Der kan hverken spares på flid eller råvarer, når man vil matche niveauet på de bedste håndbryggede tjekkiske pilsnere. Et bitterindhold på omtrent 40 IBU, mere end det dobbelte af almindelige danske pilsnerøl, borger for kvaliteten.

Serveringsforslag:
En traditionel, forfriskende og velhumlet pilsner, der er som skabt til en god frokost, eller som tørstslukker på en varm sommerdag. Nydes godt afkølet. Smagsprofil: Markante bittertoner fra humlen giver en sprød eftersmag, og brygget er i perfekt balance mellem bitterhed og let sødme. En smuk, lys gylden øl, med en stabil hvid skumkrone. Den klassiske aroma byder på alt over frisk nyslået græsmark til fyrrenåle og korn. Fyldig, harmonisk og forfriskende!

Vi fandt andre produkter du måske vil være interesseret i